VERANTWOORD AFVALLEN BIJ 2Train personal training.

Je wilt graag een paar kilo’s kwijt (of wat meer dan een paar). Je zit niet lekker in je vel en je besluit er wat aan te doen. Vol goede moed begin je aan je dieet en start je (weer) met sporten. Je gaat hartstikke lekker, althans voor een week of twee, drie…

Langzaam wordt je motivatie wat minder, je houd je minder strak aan je dieet en ook voor de sportschool heb je het te druk of kun je de energie om na het avondeten nog een uurtje te sporten niet meer vinden. Al na enkele weken is er weinig van je goede intenties over en je doel lijkt verder weg dan ooit! WAT NU?

 

Heb jij niet iemand nodig die je helpt je voeding op orde te krijgen en te houden? Die je stok achter de deur is om op een verantwoorde manier te blijven sporten en die kilo’s er af te krijgen en te houden?

 

Dan ben je bij ons op de goede plek!

 

Je hele leefstijl wordt onder de loep genomen en we geven je concrete oplossingen voor de verbeterpunten. We helpen je graag verantwoord te eten, niet te veel, niet te weinig, geen pillen of shakes, normaal eten. Tevens bepalen we middels onze fysieke intake met welke aanpak we jouw lichaam het beste kunnen trainen.

INTERESSE? vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  verantwoord afvallen met onze trainers

  trainen_met_geert_1

  Geert Haeren

  Foto RJ AF

  Rutger-Jan Oost

  wat zeggen onze klanten