OVER 2TRAIN personal training.

2Train Personal Training is een gespecialiseerd personal training bedrijf waarin wij onze jarenlange ervaring in de fitnessbranche (vanaf 2003) combineren met de volgens onderzoek meest effectieve methodieken om al onze klanten naar hun doel te brengen.

 

Jouw doel kan van alles zijn; afvallen, fitter worden, een marathon rennen, etc. Ons doel is om jou te helpen jouw doel te behalen en daarbij lichaam en geest zoveel mogelijk in balans te laten/krijgen. Dit doen wij door uw lichamelijke belastbaarheid, uw eet-, slaap- en leefgedrag in kaart te brengen. Met een goed beeld van uw startsituatie stippelen we voor u de route uit om op een verantwoorde manier bij uw doel te komen.

 

U kunt bij ons terecht op onze locatie aan de Parijsboulevard 335 te Sittard. Desgewenst verzorgen wij ook trainingen aan huis of op uw werklocatie.

Mogelijkheden bij 2train

Er zijn diverse mogelijkheden om aan uw doel te werken:

Personal Training 1 op 1: hierbij traint u individueel met uw personal trainer.

Personal Training 1 op 2: hiermee gaat u samen met uw partner, een vriend of vriendin aan de slag met uw personal trainer, een voordeel hiervan is dat u de kosten kunt delen.

Small Group Training: u traint in een groepje van maximaal 6 personen.
Ook zijn er combinaties van bovenstaande opties mogelijk.

Vraag nu uw gratis kennismakingsgesprek aan om te bespreken welke optie voor u het meest geschikt is.

INTERESSE? vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

  ONZE TRAINERS

  trainen_met_geert_1

  Geert Haeren

  Foto RJ AF

  Rutger-Jan Oost

  wat zeggen onze klanten