BLOGS MET 2train PERSONAL TRAINING

Barbecueën (zonder aan te komen)

De zomer is in volle gang en wat wij als Nederlanders daar absoluut bij vinden horen, is barbecueën! Heerlijk tijdens warme zomeravonden met vrienden en familie aan de BBQ.

Lees meer

In Control virtual reality bril

Al talloze diëten geprobeerd, je suf gerend op de loopband in de sportschool of al je chocolade verbannen uit de snoepkast, maar hield je het telkens niet langer vol dan een aantal maanden?

Lees meer

Afvallen en volhouden deel 1. Van dieet naar levensstijl

Het is zover. De zomer breekt aan. Je wil weer in je bikini of zwembroek passen. Daarvoor werk jezelf in het zweet op de sportschool. Je volgt het nieuwste dieet. En dat voor de zoveelste keer. Helaas maar waar. Na de zomer val je weer terug in je oude leefgewoontes. Hoe zou het zijn om een levensstijl te hebben die je kunt volhouden?

Lees meer

AFVALLEN EN VOLHOUDEN DEEL 2. HOE VERANDER IK DIE HARDNEKKIGE GEWOONTES, ZOALS ’S AVONDS SNOEPEN? 

Ton, één van mijn klanten, was bij me gestart met Personal Training. Qua kracht & conditie ging hij als een speer. Behalve het afvallen. Dat lukte niet. Tijd voor een evaluatie. Ton: “Ik hou me echt aan m’n dieet. Ik snap niet dat ik niet afval. Ik snoep weleens, maar niet veel.

Lees meer

AFVALLEN EN VOLHOUDEN DEEL 3. HOE BLIJF IK GEMOTIVEERD TIJDENS HET AFVALLEN?

Joep een klant van me is net gestart. De spreekwoordelijke knop is om (waar zit dat ding??). Als Joep aan iets begint doet hij het 100%. “Je doet het goed of niet” zegt hij.  6 dagen in de week 2 uur sporten. Trots verteld hij mij dat hij 500 kcal lager zit dan afgesproken.

Lees meer

AFVALLEN & VOLHOUDEN 4. SLAAP JE SLANK

Hoe word jij morgens wakker? Fris en fit? Of gebroken? Sta je na 5 x snoozen pas op? Na de lunch last van inkakmomenten? Geen energie? Teken dat je slaapschuld hebt. Slaapschuld betekent verminderde slaap kwaliteit.

Lees meer

BARBECUEËN DOE JE ZO! LEKKER, BEWUST EN VERANTWOORD BARBECUEËN DEZE ZOMER

De zomer is in aantocht en omdat wij Nederlanders eigenlijk niet zonder “Barbecueën” kunnen heb ik deze blog geschreven. Of het nu een houtskool-, gas- of elektrische barbecue is. Bijna iedereen heeft er wel één in huis. Barbecueën is vooral populair onder mannen en je kunt het lekker buiten doen.

Lees meer

MOET IK DETOXEN VOOR EEN GEZOND EN SLANK LIJF? 

Je leest het in tijdschriften en ziet het op social media. Wil je slanker, fitter en gezonder door het leven dan is detoxen de oplossing. Detox is een manier om het lichaam te ontgiften door o.a. te vasten, een sapkuur te volgen, supplementen te nemen en bepaald voedsel te vermijden zoals geraffineerde suikers / koolhydraten, vlees, snoep en snacks etc.

Lees meer

MOET IK ONTBIJTEN OM AF TE SLANKEN?

Je kent het gezegde. Ontbijt als een keizer, lunch al een edelman en dineer als een bedelaar. Ontbijt wordt gezien als iets gezonds. Het kickstart je verbrandingsmotor. Belangrijk als je af wilt vallen.

Lees meer

wat zeggen onze klanten