ERVARINGEN MET 2train PERSONAL TRAINING

Alexander

 

Ik ben Alexander, 34 jaar en woog 136 kg (lengte 1.80).  Ik wilde graag afvallen zodat ik mijn werk makkelijker kon uitvoeren. Van de ene op de andere dag had ik besloten om Personal Training te doen. Zo ben ik via via bij Rutger Jan terecht gekomen. Het resultaat na 8 maanden; 20 kg afgevallen, 6% minder vet, 63 cm2 minder visceraal vet,  buikomvang  met 12 cm afgenomen en mijn fitheid is een stuk verbeterd. Ik kan Rutger voor de volle 100% aanraden. Gebaseerd op mijn eigen ervaring heeft hij iets voor elkaar gekregen wat ik alleen in letterlijk 20 jaar niet heb kunnen waarmaken. Hij kan zich goed inleven in de persoon wat tegenover hem staat en je hebt nooit een dokter-patiënt gevoel.

Ruud Odekerken

 

Een verkeerde levensstijl had geleid tot een behoorlijk overgewicht en een slechte lichamelijke conditie. Ik at en snoepte teveel en bewoog veel te weinig. Ik had besloten om het serieus te gaan aanpakken met een personal trainer en via internet kwam ik terecht bij Geert Haeren. Dat bleek al snel een juiste beslissing. Geert analyseert vakkundig via een uitgebreide check de aandachtspunten, waarop hij iets meer de nadruk gaat leggen tijdens zijn uitgekiende trainingen. De juiste houding is voor hem steeds heel belangrijk. Hij traint nadrukkelijk zo dat de rechter en linker spiergroepen even sterk worden en de slecht ontwikkelde spiergroepen worden ge(her)activeerd. Naast de gevarieerd trainingen en regelmatige uitgebreide gewichtsmetingen wordt ook de voeding onder de loep genomen. Geert reikt een voedingsschema aan wat effectief is en ook in te passen is in een druk bestaan. Geert motiveert en probeert steeds je grenzen te verleggen. Hij heeft een gedegen kennis van zaken en werkt volgens een door hem uitgestippeld individueel maatwerkplan wat regelmatig wordt besproken en geevalueerd. Nu ik met meer beweging, veel meer energie en beduidend minder gewicht, veel fitter in het leven sta heb ik het gevoel dat ik eindelijk de juiste investering heb gedaan. Ik investeer nu meer in mijzelf en mijn gezondheid en dat loont.

Peter Blanckers

 

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen aan een intensieve samenwerking met Geert, hij begeleidde mij 2 keer per week. De resultaten waren vrij snel merkbaar, uiterlijk maar ook in de bloedwaarden, die toen elk kwartaal werden gemeten. De vooruitgang was zo goed dat nu nog slechts 2 keer per jaar een meting van de bloedwaarden wordt gedaan.

 

In de loop van de afgelopen jaren heb ik de samenwerking afgebouwd tot op dit moment 1 keer per maand. Ik moet eerlijk bekennen dat een intensievere begeleiding, Geert laat namelijk niet los, het allerbeste zou zijn.
Al met al kan ik eenieder aanraden gebruik te maken van de begeleiding van Geert, die investering in je gezondheid is het dubbel en dwars waard.

Anneloes Ravelli, 55 jaar oud

 

Ik heb altijd gesport. Na een flinke schouderblessure ben ik een half jaar uit de running geweest. Een zittend beroep en mijn ouder wordende lijf werd het tijd om fysiek en mentaal aandacht aan mijzelf te besteden. Het tweede doel was afvallen (BMI < 25). Mijn hele leven ben ik altijd te zwaar geweest. Mijn resultaten; na 10 jaar nek- en schouderklachten een pijnvrij lijf, 6,4 kg afgevallen, 7 cm minder buikomvang, – 5% minder vet;

Rutger heeft me enorm geholpen bij het veranderen van mijn eetpatroon. Hij had ontzettend veel tips om een gezonder leefpatroon aan te nemen.

Ik zou iedereen voor de volle 100% aanraden om personal training te doen bij Rutger Jan. Het was altijd gezellig, goede motivator, voor alles een oplossing of een andere oefening. Volledige aandacht op het verbeteren van mijn welzijn.

Roos van der Beek

 

Mijn fitnesstrainingen waren totaal niet effectief voordat ik met Geert ging trainen. Door de gevarieerde trainingen heb ik meer resultaat gekregen, vooral in kracht en balans. Behalve spierpijn heb ik nooit last van blessures en dat is te danken aan het feit dat Geert enorm goed op je houding let.

Anke Willems en Sandra van der Put

 

Sinds een half jaar trainen wij wekelijks met Geert. Geert is een professional die ons, buiten het trainen, begeleidt in goede voeding en voorziet van adviezen met betrekking tot het bewegingsapparaat oftewel ervoor zorgt dat we luisteren naar ons lichaam. Hij heeft veel gedegen kennis. De trainingen zijn effectief en afgestemd op het individu. Ondanks het feit dat we samen trainen, kan ik dus stellen dat beiden voldoende aandacht krijgen en getraind worden naar eigen kunnen. De resultaten zijn opmerkelijk en naar grote tevredenheid.
Wij bevelen Geert dan ook van harte aan, hetgeen reeds heeft geleid tot enthousiasme in onze vriendenkring en nieuwe klanten. Uiteindelijk wil men resultaat zien en daarvoor hoeft men maar naar ons te kijken.

Frank Aerts

 

Ik ben Frank Aerts, zelfstandig ondernemer. Ik heb veel over de wereld gereisd voor mijn werk, waardoor mijn eet en leef patroon niet altijd even gezond was. Ik merkte dat ik steeds moeilijker de motivatie op kon brengen om te gaan sporten. Ook had ik het gevoel dat ik niet echt verder kwam.

Ik ben met PT gestart omdat ik aan mijn stabiliteit wilde werken, mijn gewicht omlaag wilde brengen (en houden) en mijn conditie wilde verbeteren.

Ik merk dat ik veel stabieler op de racefiets zit en dat ik makkelijker bergop ga. Mijn conditie is aanzienlijk verbeterd. Mijn spiermassa is toegenomen en mijn vet % afgenomen. Cholesterol en bloedvetwaardes zijn behoorlijk omlaag gegaan. Ik heb erg veel baat gehad van zijn voedingsadviezen en interventies. Daardoor eet ik nu veel gevarieerder en kan mijn gewicht beter onder controle houden.

Het trainen met Rutger is leuk en afwisselend. Besteed veel aandacht aan opbouw en correcte uitvoering van oefeningen, zodat de kans op blessures minimaal is. Ik merk nu dat ik meer gemotiveerd ben.

Ashley Trotter

 

I started training with Geert four months before a trip to climb mount Kilimanjaro. My goals where to strengthen my legs and improve my stamina for the climb. Geert pushed me harder than I would have ever pushed myself and helped me realise my goals were much more achievable than I thought. Since returning from my trip I continued training with Geert since I enjoyed it so much and now it helps me to keep fit and stay strong. Something I couldn’t/wouldn’t do alone!

Ingrid Apfel

 

In april 2009 besloot ik door middel van personal training van Geert om smallere lichaamscontouren te krijgen en fitter te worden. Het was een gevecht, mijn lichaam en geest zitten niet altijd op 1 lijn. Dankzij Geert heb ik geleerd grenzen te verleggen en niet op te geven. De trainingen van Geert zijn geen moment saai. Een pre van Geert: hij let goed op je houding zodat je niets verkeerd belast.
Zelf geef ik yoga en pilates lessen. Dankzij de trainingen ben ik meer gemotiveerd en bedreven in het lesgeven.

Natasha Themen

 

Ik ben 5 weken geleden bij Geert begonnen met trainen met als doel mijn vetpercentage te verlagen en een betere shape te krijgen. Hiervoor fitnesste ik al 2 jaar waarvan het laatste half jaar zo’n 5x per week. De veranderingen die ik de laatste 5 weken dankzij de trainingen, voedings- en leefstijladviezen heb mogen ontvangen zijn veel groter dan de vooruitgang in het half jaar daarvoor. Ik train nog maximaal 4 keer per week, slaap en eet veel beter. Geert heeft een echte no nonsense attitude. Hij moppert wanneer dat nodig is maar als je jezelf pusht geeft hij je ook dat schouderklopje. Mijn lichaam is veel strakker en sterker geworden dankzij zijn programma en begeleiding.

 

Ik kan iedereen die serieus wil veranderen het nemen van een personal trainer van harte aanraden en met Geert kun je niet misgaan. Hij gaat met je tot aan het gaatje (een van zijn gevleugelde uitspraken)! All the way, no excuses.